Deze laptops worden het meest gekocht door studenten & scholieren

De beste laptops voor grafische en media opleidingen

De laptops en MacBooks van Refurbo zijn refurbished en hebben al eens een thuis gehad. Om ze een tweede leven te kunnen geven, worden de apparaten schoongemaakt, uitvoerig getest en vervangen onze ervaren engineers de nodige onderdelen voor een gloednieuw exemplaar. Hierdoor is refurbished bijna niet van nieuw te onderscheiden. Door ons kwaliteitskeurmerk ben je ook nog eens verzekerd van de beste koop. Laat school maar beginnen!

De voordelen voor jou op een rij:

  • Onze laptops en MacBooks zijn vaak de helft goedkoper dan een nieuw exemplaar
  • Je hebt minimaal 1 jaar garantie op je aankoop
  • Onze ervaren engineers staan altijd voor je klaar
  • Door het Refurbo kwaliteitskeurmerk, ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit

We kunnen ons voorstellen dat je het spannend vindt om een refurbished laptop aan te schaffen; je wilt tenslotte weten wat je koopt. Om je hierin iets meer zekerheid te kunnen geven, hebben we ons Refurbished Kwaliteitskeurmerk in het leven geroepen. Ieder apparaat dat we binnenkrijgen, checken onze engineers op meer dan 25 punten; de laptops krijgen pas een keurmerk toegewezen als het systeem 100% functioneert en hij optisch in topconditie is. Je mag ervan uitgaan dat jouw gekochte laptop overeenkomt met onze vastgestelde kwaliteitsnorm. Benieuwd wat andere kopers van ons vinden? Check dan onze reviews!

Niet eens met de kwaliteit?

Uiteraard zit er altijd garantie op je aankoop. Mocht er iets mis zijn met je laptop of MacBook, dan staat er een team van ervaren engineers voor je klaar die je graag verder helpen. Is een reparatie nodig? Dan wordt dit binnen de garantie kosteloos opgepakt. Beloofd!

Onze MacBooks

Help, mijn kind gaat naar de brugklas!

Het is zover... na acht mooie jaren op de basisschool, is jouw kleine er klaar voor. Tijd om naar de middelbare school te gaan! Er gaat een compleet nieuwe wereld voor haar open: nieuwe vakken, nieuwe verantwoordelijkheden, en een hoop nieuwe emoties. En dát is even schakelen. Niet alleen voor je kleine, maar ook voor jou. Want zijn mama en papa er eigenlijk wel klaar voor?!

Om ouders zo goed mogelijk te begeleiden in deze belangrijke transitiefase, hebben we een blog geschreven met survival tips om je kind klaar te stomen, tips om jezelf klaar te stomen, en keuzehulp bij het uitzoeken van een goede (én goedkope) laptop voor school. Want het is tenslotte al duur genoeg!

Lees onze blog hier, of download onderaan deze pagina de back to school checklist. Zo ben jij optimaal voorbereid op deze nieuwe fase!

Eerste hulp bij studeren: in een mum van tijd een laptop die bij jouw studie past!

Tijdens je studiejaren vlieg je alle kanten op. Je hobbelt van college naar college, hebt verschillende projecten tegelijkertijd en bereidt de meest indrukwekkende presentaties voor om jouw onderzoeksresultaten te presenteren aan docenten en opdrachtgevers. Je ontpopt jezelf al gauw als een ware duizendpoot. Om al die ballen succesvol in de lucht te houden, is het belangrijk dat je een goede laptop hebt waar je bergen mee kunt verzetten en het overzicht kunt bewaren. Maar welke laptop past nou bij jou en je studie?

Een laptop aanschaffen doe je niet zomaar; daar gaat een heel proces aan vooraf. Zie jij door de bomen het bos nog? Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een blog geschreven over waar je allemaal aan moet denken. Lees de blog hier!

Ben jij al helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar?

Met onze back to school checklist zorg je ervoor dat je niets vergeet; van een (grafische) rekenmachine tot aan een passer.

Download de back to school checklist hier gratis!

Vragen?

We helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op 085 076 88 91 of een e-mail sturen naar info@refurbo.nl.

Deze scholieren kochten al bij Refurbo

Lindsey Maasbeek
 

"Heel blij met mijn ontvangen laptop! Geen beschadigingen en hij is lekker snel!"

Lieka
 

"Super snelle levering en het product goed ontvange. Kon er snel nee aan de slag met de mac book air! Had er geen verwachtingen bij maar echt vijf sterren waard!"

Thijs de laat
 

"Echt een stuk goedkoper dan bij anderen. Ik ben een echte vergelijker en bij Refrubo krijg je wel echt verreweg de beste prijs icm de garanties etc."