• Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending NL + BE
  • Niet goed, geld terug (14 dagen)
  • Beste kwaliteit refurbished
  • Meer dan 20.000 artikelen op voorraad
 

Wat zeggen onze klanten

Snel geleverd en heel stevig verpakt. In een nette verpakking dus dat gaf me wel een erg goed gevoel. Joy V
Beoordeling
Geplaatst op 9 oktober 2018
Net mijn bestelling binnen en ben echt super blij! Bedankt voor de goede service fam korstjens
Beoordeling
Geplaatst op 8 oktober 2018
Macbook besteld. Als nieuw en snel geleverd. 5 sterren. Jeroen
Beoordeling
Geplaatst op 4 oktober 2018
Macbook-pro besteld en ontvangen. Er stond dat deze in topconditie zou verkeren, dat is bij ontvangst idd ook zo gebleken. Ik ben er erg blij mee. Kevin
Beoordeling
Geplaatst op 4 oktober 2018
Heel erg slecht . Sharron Lommerde
Beoordeling
Geplaatst op 25 september 2018
Erg goed geholpen met een aantal vragen en goed geadviseerd omtrent aankoop door Vincent, dankjewel! Eva
Beoordeling
Geplaatst op 21 september 2018
Herstel van onderstaand bericht, op maandag bevestigings emails ontvangen, order was op zondag) en de MacBook de volgende dag in goede orde en prima staat ontvangen. Eva eva coolen
Beoordeling
Geplaatst op 19 september 2018
Ik heb net een refurbished MacBook besteld en betaald en hiervan geen enkele bevestiging in mijn email gekregen. (?) Eva
Beoordeling
Geplaatst op 16 september 2018
had een scherm nodig gisteren middag besteld en nu aangesloten en draaien weer . echt top geregeld heel erg veel dank hiervoor mark berghoef
Beoordeling
Geplaatst op 30 augustus 2018
Had een monitor nodig. Deze bij Refurbo besteld. Niet van nieuw te onderscheiden. Ziet er super uit. Netjes en keurig verzonden. Prima monitor, waar een klant blij van wordt. Het bedrijf stelt je goed op de hoogte over het beloop van verzending. Klasse ! ALBERT BLOM
Beoordeling
Geplaatst op 22 augustus 2018
Afgegaan op andere revieuws een refurbished Dell gekocht. Uitermate netjes geinstaleerde laptop gekregen met hele goede batterij. Ondanks vakantietijd perfect afgeleverd. Duidelijk een prima bedrijf met aandacht!! Frans Witkamp
Beoordeling
Geplaatst op 16 augustus 2018
Ik ben heel erg positief over refurbo. Via via hier gekomen en super goeie Chromebook gekocht voor echt weinig geld! Cathy v Dijk
Beoordeling
Geplaatst op 11 juni 2018
Ik heb hier een goedkope chromebook gekocht. Scheelt echt heel veel en ik zag eigenlijk niet eens dat ie gebruikt was. Ik ben er blij mee :) Nikki vd Heijden
Beoordeling
Geplaatst op 23 april 2018
Dell laptop gekocht. Een hele mooie gekregen, zo goed als nieuw. Zeer goede en snelle laptop. Snel geleverd en goed verpakt. Ben er heel blij mee. Top. Bedankt. Rob Glasbergen
Beoordeling
Geplaatst op 12 april 2018
Goede kwaliteit producten. Lekker snel ook met SSD, werkt helemaal top. v Geffen
Beoordeling
Geplaatst op 12 februari 2018
Wat een top shop is dit! Heb zaterdag mij bestelling binnen gekregen en het is ver boven verwachting! Bednakt! Vera Hoorn
Beoordeling
Geplaatst op 28 januari 2018
Voor mijn avondstudie heb ik een labtop besteld. Het voldoet goed voor mijn studie en was op tijd geleverd. Corrie v Genugten
Beoordeling
Geplaatst op 22 januari 2018
Erg blij met mijn aankoop. Heb een HP laptop gekocht met SSD en hij is heel erg snel Jordi Berends
Beoordeling
Geplaatst op 14 januari 2018
helemaal toppie! Hans
Beoordeling
Geplaatst op 11 januari 2018
Mijn bestelling was heel snel geleverd en goed ingepakt. Ik vind het een goed bedrijf Mirthe
Beoordeling
Geplaatst op 29 december 2017
Heel fijn bedrijf! D.
Beoordeling
Geplaatst op 18 december 2017
Voor de kerst cadeautje besteld. Snel binnen en het ziet er top uit. Jort
Beoordeling
Geplaatst op 11 december 2017
Hier ook recent een laptop gekocht met laptoptas. Hier zijn de prijzen erg goed en de kwaliteit is ook echt heel erg goed. Ik zal hier in de toekomst zeker weer kopen en raad dit iedereen ook aan. Het zal zeker niet tegenvallen. Christiaan v Doesburg
Beoordeling
Geplaatst op 7 december 2017
Heb nu ongeveer 3 maanden geleden ene laptop gekocht met SSD en hij is nog steeds super snel Mike
Beoordeling
Geplaatst op 5 december 2017
Hele goede service, nogmaals dank voor de goede hulp! Veronica
Beoordeling
Geplaatst op 2 december 2017
Voor de zaak bestellen we altijd hier. Werkt altijd goed en scherpe prijzen Barten verhuur
Beoordeling
Geplaatst op 30 november 2017
iphone werkt perfect~! Robert vd A
Beoordeling
Geplaatst op 30 november 2017
Heb bij Refurbo een refurbished desktop besteld en het scheelt echt heel erg veel ten opzichte van andere webshops! Ik snap wel dat veel mensen hier voor kiezen Jeroen Vervoort
Beoordeling
Geplaatst op 26 november 2017
Echt een heel fijn bedrijf! Samantha
Beoordeling
Geplaatst op 26 november 2017
Voor mijn man wat besteld en het was keurig op tijd. Had ergens nog een vraagje over en binnen een uur was mijn vraag al beantwoord. Karin
Beoordeling
Geplaatst op 23 november 2017
I like this webshop because the prices are very low. I can reccomand this Salahou
Beoordeling
Geplaatst op 21 november 2017
Goede service Daphne M
Beoordeling
Geplaatst op 20 november 2017
Heel erg blij met mijn bestelling!! Ik had niet verwacht dat refurbised toch zo goed zou zijn Bibbi
Beoordeling
Geplaatst op 19 november 2017
Prima service en hele goede prijzen Wim v Spaandonk
Beoordeling
Geplaatst op 16 november 2017
alles naar verwachting geleverd van Hoof
Beoordeling
Geplaatst op 14 november 2017
zakelijk wat spullen gekocht. Lekker goedkoop en betrouwbare spullen Tjeerd
Beoordeling
Geplaatst op 11 november 2017
Chromebook gekocht en werkt heel goed. Wel jammer dat PostNL een dag later kwam dan verwacht. Harm D.
Beoordeling
Geplaatst op 9 november 2017
Hp desktops gekocht en het is een geweldig apparaat. Met een SSD echt super snel! v Gerven
Beoordeling
Geplaatst op 8 november 2017
Professioneel bedrijf met interessante producten Joop
Beoordeling
Geplaatst op 7 november 2017
heb niet veel verstand van die spullen maar ik heb voor weinig geld een prima dingetje gekocht. Lekker snel en gaat lekker lang mee op de accu GV
Beoordeling
Geplaatst op 3 november 2017
Echt een stuk goedkoper dan bij anderen. Ik ben een echte vergelijker en bij Refurbo krijg je wel echt verreweg de beste prijs icm de garanties etc. Thijs de Laat
Beoordeling
Geplaatst op 30 oktober 2017
Fijn bedrijf en goede service Bart
Beoordeling
Geplaatst op 30 oktober 2017
mijn bestelde ipad werkt super goed!! Jenny
Beoordeling
Geplaatst op 28 oktober 2017
Top service! John Sleddens
Beoordeling
Geplaatst op 25 oktober 2017
Goede site met goede prijzen. Heb hier al vaker wat gekocht en het is eigenlijk altijd goed. Dennis
Beoordeling
Geplaatst op 23 oktober 2017
Erg scherpe prijzen en het spreekt me ook zeer aan dat ze zo bezig zijn met het milieu. Goede aanpak, ga zo door Ralph v Akkeren
Beoordeling
Geplaatst op 22 oktober 2017
Goede producten Marcus
Beoordeling
Geplaatst op 17 oktober 2017
Heel blij met mijn Chromebook!! Was echt heel goedkoop en voor mij de perfecte Chromebook! Ga t zeker verder vertellen! Sanne P.
Beoordeling
Geplaatst op 16 oktober 2017
Heel fijn bedrijf om iets te kopen. Ze zijn echt heel goedkoop en ik vind het zeer geode kwaliteit Kevin Braspenning
Beoordeling
Geplaatst op 14 oktober 2017
Alles netjes ingepakt en op tijd geleverd. Wesley
Beoordeling
Geplaatst op 14 oktober 2017
Echt goedkoop een ipad gekocht en het is onbeschadigd om te zien Avril T
Beoordeling
Geplaatst op 10 oktober 2017
Goed bedrijf J.
Beoordeling
Geplaatst op 9 oktober 2017
Een extra computer voor er bij gekocht. Was niet duur en werkt gewoon goed Frank H
Beoordeling
Geplaatst op 8 oktober 2017
Lijkt me een prima bedrijf om zaken mee te doen Gerald Buwalda
Beoordeling
Geplaatst op 7 oktober 2017
Voor mijn bedrijf een laptopje gekocht voor de facturen en prima dingetje Raymond
Beoordeling
Geplaatst op 5 oktober 2017
Voor school een kleine laptop gekocht. Hij doet het heel goed op de accu en is niet zo zwaar:) Elvira
Beoordeling
Geplaatst op 2 oktober 2017
Pakket kwam pas op woensdag aan ipv maandag... kan beter... W.
Beoordeling
Geplaatst op 1 oktober 2017
Keurig geleverd M.M.P. Kivits
Beoordeling
Geplaatst op 30 september 2017
Goede service!! Mickey
Beoordeling
Geplaatst op 27 september 2017
Ben zelf icter en de prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Erik Graste
Beoordeling
Geplaatst op 25 september 2017
Computertje gekocht voor mijn broertje. Het werkt tot nu toe nog goed. Ik vind ook de prijzen laag Ali Sebbar
Beoordeling
Geplaatst op 25 september 2017
Vaste pc besteld voor 100 euro.. Had niet veel verwacht, maar toch is ie snel en hij werkt echt goed Koen
Beoordeling
Geplaatst op 24 september 2017
Ik denk dat veel bedrijven hier nog iets van kunnen leren. Ze doen echt wat ze beloven en dat is in de praktijk bij veel bedrijven heel anders. Peter Verhallen
Beoordeling
Geplaatst op 23 september 2017
Overzichtelijke website, goede prijzen en goede spullen! Gielbert
Beoordeling
Geplaatst op 20 september 2017
Top bedrijfje! Sebastiaan
Beoordeling
Geplaatst op 17 september 2017
snelle levering.. Om 18:00 besteld en al de volgende ochtend in huis Mariek Veldt
Beoordeling
Geplaatst op 15 september 2017
Nette website F
Beoordeling
Geplaatst op 14 september 2017
Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice van Schooten
Beoordeling
Geplaatst op 14 september 2017
Erg lage prijzen hier! Stuk beter dan waar ik de vorige keer wat had gekocht. Toine P.
Beoordeling
Geplaatst op 12 september 2017
Goede prijzen en goede service Beau v Rijswijk
Beoordeling
Geplaatst op 12 september 2017
2 laptops en een vaste pc gekocht voor ons nieuwe bedrijf. T scheelt toch in de kosten en werkt net zo goed. Kan dit zeker aanbevelen Francisco
Beoordeling
Geplaatst op 9 september 2017
Mijn iphone net binnen en hij is echt als NIEUW. WOW Janneke
Beoordeling
Geplaatst op 8 september 2017
Alles zag er top uit! Lekker snel laptoppie ook Ricardo
Beoordeling
Geplaatst op 7 september 2017
Pakketje snel geleverd Tom de Jong
Beoordeling
Geplaatst op 6 september 2017
Fijn bedrijf en ik had mijn pakketje snel in huis Samantha van Cleef
Beoordeling
Geplaatst op 2 september 2017
Goeie ervaringen met de klantenservice Joerie
Beoordeling
Geplaatst op 1 september 2017
Alles netjes op tijd geleverd. Sjoerd Goors
Beoordeling
Geplaatst op 31 augustus 2017
Waar is mijn bestelling? Mohammed RT
Beoordeling
Geplaatst op 31 augustus 2017
Al langere tijd erg tevreden over refurbo.. Denk ik al mijn 4e keer iets besteld en het is echt altijd goed. Keep up the good work! Caroline
Beoordeling
Geplaatst op 29 augustus 2017
Helemaal happy!! Froukje
Beoordeling
Geplaatst op 27 augustus 2017
Snel geleverd en keurig verpakt. Voldeed aan de verwachtingen. Hans
Beoordeling
Geplaatst op 27 augustus 2017
Netjes! AM
Beoordeling
Geplaatst op 27 augustus 2017
Mooie website met goede prijzen. Ik was alleen op zoek naar een heel specifiek model, jammer dat ze die niet konden leveren. Ronald v Lokven
Beoordeling
Geplaatst op 26 augustus 2017
Prima bedrijf Stefan
Beoordeling
Geplaatst op 25 augustus 2017
Voor de zaak aantal vaste systemen gekocht. Vlotte afhandeling en alles werkt tot zover prima. Ad V.
Beoordeling
Geplaatst op 24 augustus 2017
Als cadeautje een refurbished laptop gekocht. Boven verwachting goed en een goede prijs ook. Fam Verhoef
Beoordeling
Geplaatst op 23 augustus 2017
Thanks for the great support, totally happy Connor
Beoordeling
Geplaatst op 20 augustus 2017
even goed gegoogled en voor refurbo gekozen. Echt lage prijzen en ik moet zeggen t ziet er wel heel netjes uit allemaal Bart Veenstra
Beoordeling
Geplaatst op 18 augustus 2017
Hp laptop werkt perfect Leon H
Beoordeling
Geplaatst op 17 augustus 2017
Niet tevreden over mijn bestelling. Verder netjes afgehandeld, dat wel. Thomas Kuenen
Beoordeling
Geplaatst op 15 augustus 2017
Heb voor mn vriendin hier een iphone gekocht. Netjes in de doos en echt zo goed als nieuw. Luuk V
Beoordeling
Geplaatst op 14 augustus 2017
Betrouwbare club die voor je klaar staan als er wat is. Liep tegen probleempje aan en was zo weer opgelost. Ik kom hier zeker weer terug Sander Visser
Beoordeling
Geplaatst op 11 augustus 2017
Zeer goede prijzen hier!! Vergelijk goed want het scheelt echt veel! Mark Clement
Beoordeling
Geplaatst op 10 augustus 2017
Voor de kids een ipad gekocht want hoeft niet perse een neiuwe te zijn. Hij werkt goed en de kids zijn lekker bezig. Juliette
Beoordeling
Geplaatst op 10 augustus 2017
Goed laptoppie gekocht hoor Piet
Beoordeling
Geplaatst op 4 augustus 2017
Goede producten en snelle levering Fons Verweij
Beoordeling
Geplaatst op 4 augustus 2017
Heb een laptop voor me opleiding gekocht. Het werkt goed Karim M.
Beoordeling
Geplaatst op 3 augustus 2017
Fijne webwinkel met goeie prijzen John
Beoordeling
Geplaatst op 31 juli 2017
De eerste keer dat ik een refurbished ipad kocht en ik vond het wel spannend. Maar ik ben erg blij! 5 sterren! Karin voets
Beoordeling
Geplaatst op 31 juli 2017
Niet zo blij... PostNL was een dag te laat met bezorgen. Karel Voorstens
Beoordeling
Geplaatst op 30 juli 2017
Heb zelf goede ervaringen met refurbo. Nette spullen voor een lage prijs Jaap S.
Beoordeling
Geplaatst op 29 juli 2017
Ik heb een goede laptop gekocht en het was goedkoop. Fatima
Beoordeling
Geplaatst op 26 juli 2017
Goede ervaringen, prima service Peter
Beoordeling
Geplaatst op 25 juli 2017
Heb goede ervaringen met de klantenservice. Voor die prijs had ik minder verwacht, dus een zeer positieve ervaring. Viola Freriks
Beoordeling
Geplaatst op 20 juli 2017
Mooie spullen Tony
Beoordeling
Geplaatst op 19 juli 2017
Goed bedrijf met goede service Arnold
Beoordeling
Geplaatst op 19 juli 2017
Prettig bedrijf om zaken mee te doen, zeer helder in de communicatie. Overigens een stuk goedkoper dan andere aanbieders als je een beetje rondkijkt en de kwaliteit vind ik echt heel goed. Bart Hoeks
Beoordeling
Geplaatst op 17 juli 2017
Heel blij met mijn laptop! Annie
Beoordeling
Geplaatst op 13 juli 2017
Heb voor mezelf een relatief eenvoudige desktop aangekocht. Dit was mijn eerste refurbished desktop en ik ben er zeker tevreden mee. Het is lekker vlot en doet wat ik er van verwacht had. van Kasteren
Beoordeling
Geplaatst op 13 juli 2017
Mijn pakketje was heel erg netjes verpakt en ik had het de volgende dag in huis. Maaike
Beoordeling
Geplaatst op 13 juli 2017
Heb 2 laptops besteld en ze zien er nog als nieuw uit! de kwaliteit is me echt 100% meegevallen. Je ziet bijna niet dat het ooit gebruikt is geweest. Tom van Gulik
Beoordeling
Geplaatst op 13 juli 2017
Heb een laptop voor school besteld en het werkt goed Ali
Beoordeling
Geplaatst op 13 juli 2017