Klantenbeoordeling

Schrijf je beoordeling
Leuke black friday aanbieding kunnen scoren! Dankjewel Refurbo
27 november 2020
Rating
100%
Profile image
Hans
Leuke laptop ontvangen, bijna geen krasje te bekennen
7 november 2020
Rating
80%
Profile image
Bram
Super service! Binnen 2 dagen IMac ontvangen.
12 oktober 2020
Rating
80%
Profile image
FJBOSKER
Prima desktop gekocht aan een heel scherpe prijs, echt top kwaliteit!
21 september 2020
Rating
100%
Profile image
Erik Heyns
Voor een eerste ervaring erg tevreden. Had al wat mindere recensies gelezen maar ben ik blij dat ik de stap toch gezet heb! Super tevreden, batterij gaat erg lang mee, geen gebruikssporen en de Lenovo Yoga is een erg praktisch ding! Absoluut tevreden met de 2 in 1 laptop, bedankt Refurbo om dit zo correct, milieuvriendelijk en ecologisch te regelen!
30 augustus 2020
Rating
80%
Profile image
Rebecca
Dit is mijn 2e bestelling bij Refurbo en net als de eerste keer is het zeer goed bevallen. Ik kan iedereen Refurbo aanraden!
26 augustus 2020
Rating
100%
Profile image
André
Niet tevreden over mijn bestelling. Verder netjes afgehandeld, dat wel.
15 augustus 2020
Rating
40%
Profile image
Thomas Kuenen
Wat een geweldig bedrijf! Echt milieu vriendelijk en een ontzettend vriendelijke klantenservice. Daar kan menig bedrijf nog een voorbeeld aan nemen. Ik ben heel fijn en geduldig te woord gestaan door Han. Het bestelde product is ook echt snel bij me afgeleverd.
3 augustus 2020
Rating
100%
Profile image
Rosita
laptop gekocht alleen 1 dag te laat heb hem binnengekregen , corona drukte zullen we het maar noemen. Verder tevreden met mijn aankoop
24 juli 2020
Rating
80%
Profile image
Fatim
ik zie allemaal alleen maar goeie recensies, ik heb het toch anders ervaren. macbook werkte niet zoals het hoorde. terug gestuurd. lang moeten wachten en vervolgens nog steeds hetzelfde probleem.
22 juli 2020
Rating
20%
Profile image
....
Wat een topbedrijf!
15 juli 2020
Rating
100%
Profile image
Sander
Ik ben erg te spreken over de service van Refurbo. Ik had een vraag over een product en die werd erg goed en professioneel beantwoord. Ik heb mijn bestelling reeds ontvangen en alles is naar volledige tevredenheid. Hartelijke groet Adelbert
15 juli 2020
Rating
100%
Profile image
Adelbert
Betrouwbare & uitstekende klantenservice
8 mei 2020
Rating
100%
Profile image
Giovanni Lippens
i have had a really nice experience with this store!
5 mei 2020
Rating
100%
Profile image
Emma
Ik heb inmiddels twee laptops aangeschaft een MacBook Pro en een Toshiba Portege z20t twee-in-een en ben echt super enthousiast over de laptops en de service. Ik raad het echt iedereen aan. Ik zou geen moment twijfelen als ik weer een nieuwe laptop of pc zou moeten aanschaffen. Super service !!!!!
1 mei 2020
Rating
100%
Profile image
Mo-Tje
Ik had eerst een andere laptop gekocht die na 8 dagen de geest gaf. Geen probleem kreeg mijn geld terug. Toch weer een andere aangeschaft omdat de resenties over het algemeen goed zijn. Heb deze nu twee maanden en ben er zeer tevreden mee. Een heel klein dingetje dat eigenlijk weinig opvalt is er mis met deze er zit een lichtergekleurde punt in beeld. Absoluut niet hinderlijk. Ik ben zeer tevreden met deze 2 in 1 laptop
29 april 2020
Rating
80%
Profile image
Leo Frings
Laptop gekocht en geheugen laten uitbreiden. Leek wat traag. Bleek dat met 8 GB geheugen was vergeten bij te plaatsen. Na ontvangst terug bios problemen. Laptop weer teruggestuurd. Problemen bleven maar de laptop liep uit garantie. Refurbo gaf aan dat dat dan jammer is, zij kunnen niets meer doen.
26 april 2020
Rating
20%
Profile image
JAN-WILLEM KANIS
Mooi Laptop ontvangen, zo goed als nieuw is inderdaad ook zo goed als nieuw
23 april 2020
Rating
80%
Profile image
Katja
Problemen met onlangs aangeschaft MacBook Pro, Opgestuurd en binnen 2 dagen nieuw exemplaar ontvangen. Snelle service, vriendelijke professionele berichten ontvangen van Natalie. Tevreden!
18 april 2020
Rating
100%
Profile image
Angelique
Problemen met onlangs aangeschaft MacBook Pro, Opgestuurd en binnen 2 dagen nieuw exemplaar ontvangen. Snelle service, vriendelijke professionele berichten ontvangen van Natalie. Tevreden!
18 april 2020
Rating
100%
Profile image
Angelique
Klanten service is goed bereikbaar, snelle reacties...de producten zien er ook niet gebruikt uit.. Super tevreden klant..
24 februari 2020
Rating
100%
Profile image
Consuella
Ondanks dat ik een Laptop kocht die binnen 14 dagen er mee ophield wil ik toch een positief bericht sturen aan de hand van de afwikkeling. Retour zenden en geld terug ontvangen was geen enkel probleem. Alles binnen enkele dagen geregeld en het bedrag retour gekregen. Ik heb ondanks de slechte ervaring met de eerste laptop een andere besteld omdat er altijd wel een verborgen gebrek kan zijn wat niet te voorzien was. Ik heb alle vertrouwen in mijn nieuwe aankoop.
21 februari 2020
Rating
100%
Profile image
Leo Frings
Vrijdagmiddag om 14.00 uur een macbook besteld. Op de site wordt aangegeven werkdagen voor 17.00 uur, morgen in huis. Ik heb alleen een bevestigingsmail ontvangen, geen bevestiging van verzenden. De postbezorger is vandaag, zaterdag, al geweest. Dit betekend dat ik aanstaande dinsdag op z'n vroegst het pakket zal ontvangen.
7 december 2019
Rating
-20%
Profile image
Gruppen
Ben zzper en een goedkope pc is voor mij voldoende. Heb mijn refurbo pc ontvangen en hij is een stuk sneller dan verwacht!
6 november 2019
Rating
100%
Profile image
Arend V
De laptop viel iets tegen ivm beschadigingen. Dit is perfect opgepakt door Natalie van de klantenservice. Vandaag hebben wij de nieuwe laptop gekregen en deze is volledig naar wens. Super service!
3 oktober 2019
Rating
100%
Profile image
Wim
Ik heb een goede laptop gekocht en het was goedkoop.
26 september 2019
Rating
100%
Profile image
Fatima
Denken super goed met je mee en snelle levering
13 september 2019
Rating
100%
Profile image
Patrick Slager
Snel verstuurd. Netjes verpakt in een mooie doos en echt goede prijzen.
12 september 2019
Rating
100%
Profile image
Dirk Heemstra
Heb nu voor de 2e keer besteld en ik ben zeer tevreden. Vriendelijke klantenservice en ik ben een groot voorstander van refurbished.
9 september 2019
Rating
100%
Profile image
Anneloes van V.
Bedankt voor de super snelle levering! Top service!
5 september 2019
Rating
100%
Profile image
Maarten Steenbergen
ik wil laptop
4 september 2019
Rating
100%
Profile image
Zeru
Ik kan met mijn account niet meer inloggen ? Please help
12 augustus 2019
Rating
100%
Profile image
jacky Van Poele
Snel geleverd en in een mooie verpakking. Alles geheel naar wens
6 juni 2019
Rating
100%
Profile image
Timothy
Zeer goede ervaringen met Refurbo. Een klantvriendelijk bedrijf en goede kwaliteit refurbished.
6 juni 2019
Rating
100%
Profile image
Eric van Veen
De snel geleverde computer had een probleempje. Dat werd uiterst klantvriendelijk en heel snel opgelost. maandag retour gestuurd, woensdag weer met de pakketpost terug. Hulde!!
5 juni 2019
Rating
100%
Profile image
Rob Maas
Heel blij met mijn ontvangen laptop! Geen beschadigingen en hij is lekker snel!
4 juni 2019
Rating
100%
Profile image
Lindsey Maasbeek
Woensdag besteld, zaterdag nog niet in huis. Eerste online store die een onleesbare captcha gebruikt waardoor je 6x moet inloggen.
1 juni 2019
Rating
20%
Profile image
Wilfried Ligthart
super snelle levering vrijdag besteld zaterdag nog in huis en de macbook zelf ziet r uit als nieuw en werkt na behoren en de accu is ook nog goed niks anders dan mijn complimenten voor refurbo
27 mei 2019
Rating
100%
Profile image
Danny van leeuwen
Super snelle levering en het product goed ontvangen. Kon er snel mee aan de slag met de mac book air! Had er geen verwachtingen bij maar echt vijf sterren waard!
29 maart 2019
Rating
100%
Profile image
Lieka
Ondanks dat ik in het weekend besteld had (op een zaterdag) werd het pakket alsnog binnen 2 werkdagen geleverd. Naast de (zoals aangegeven) kleine krasjes een prima product zonder bloadware. Top service!
25 maart 2019
Rating
80%
Profile image
Pim H.
Toen ik mijn macbook kocht werd deze erg snel geleverd. Echter kwam ik bij het uitpakken van de macbook erachter dat de macbook meer schade had dan beloofd was en dat er een zwarte vlek in het scherm zat. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ze hebben me super goed geholpen. Ik mocht de laptop opsturen en ik kreeg de netste macbook pro die ze op voorraad hadden. Ik ben heel blij met mijn macbook nu en de fantastische service die ze hebben geleverd. Ik zou hier zeker nog een keer iets aanschaffen!
24 maart 2019
Rating
100%
Profile image
Nikki van den Bosch
Ben zeer tevreden met mijn geleverde macbook. Ziet er echt top uit! 5 sterren voor mij!
28 februari 2019
Rating
100%
Profile image
Joost de Graaff
Desktop gekocht. Prima werkend. Hoef je echt geen nieuwe voor te kopen
22 februari 2019
Rating
100%
Profile image
Knelis
Lang getwijfeld om een refurbished Mac aan te schaffen. Aangezien ik gepensioneerd ben en het geld met niet op de rug groeit toch de stap gewaagd. Oud bouwjaar maar ziet er uit als nieuw. Vragen snel beantwoord. Uitstekend bedrijf met nog eens een goede service.
20 februari 2019
Rating
100%
Profile image
Jan
prima bedrijf heb er een laptop gekocht en die is echt in perfecte staat alleen het bescherm knopje tbv. de mousepointer was weg maar werd direct na geleverd dus ook nog een prima service.
8 februari 2019
Rating
100%
Profile image
John van de Vorle
welk bouwjaar is deze macbook ????
8 februari 2019
Rating
100%
Profile image
Jarno Van Mourik
Plots begaf mijn latop het. Ben met pensioen dus het geld ligt niet voor het oprapen.Ben gaan googlen voor refurbished laptop. Weldra kwam ik uit bij www.refurbo.nl.Zoveel keus en prijzen.Ik nam een besluit en koos er een uit,met mijn extra wensen,Meer SSD en meer HDD. Ik heb geen benul wat dat zijn. Ik kreeg een bericht terug en werd zeer vriendelijk geholpen om een andere keuze te maken wat beter uitkwam bij mijn wensen.Ze blijven wel bij het bedrag wat je wil uitgeven. Mensen die meedenken. Ik heb nu een uitstekende refusbed laptop
6 februari 2019
Rating
100%
Profile image
Richard Idsinga
In 2 weken: 1 Macbook en HP elitebook aangeschaft in goede conditie; snelle levering, bij vragen direct per mail antwoord, zeer tevreden dus.
5 december 2018
Rating
100%
Profile image
Jaap van Yperen
Topservice! Na verlate levering een gratis toetsenbord erbij gekregen! Zeker een aanrader deze webshop!
12 november 2018
Rating
100%
Profile image
Roy van Eeuwijk
Heel goed deze mensen mij behandeld heben .
31 oktober 2018
Rating
80%
Profile image
Noah
Snel geleverd en heel stevig verpakt. In een nette verpakking dus dat gaf me wel een erg goed gevoel.
9 oktober 2018
Rating
100%
Profile image
Joy V
Net mijn bestelling binnen en ben echt super blij! Bedankt voor de goede service
8 oktober 2018
Rating
100%
Profile image
fam korstjens
Macbook besteld. Als nieuw en snel geleverd. 5 sterren.
4 oktober 2018
Rating
100%
Profile image
Jeroen
Macbook-pro besteld en ontvangen. Er stond dat deze in topconditie zou verkeren, dat is bij ontvangst idd ook zo gebleken. Ik ben er erg blij mee.
4 oktober 2018
Rating
100%
Profile image
Kevin
Heel erg slecht .
25 september 2018
Rating
20%
Profile image
Sharron Lommerde
Erg goed geholpen met een aantal vragen en goed geadviseerd omtrent aankoop door Vincent, dankjewel!
21 september 2018
Rating
100%
Profile image
Eva
Herstel van onderstaand bericht, op maandag bevestigings emails ontvangen, order was op zondag) en de MacBook de volgende dag in goede orde en prima staat ontvangen. Eva
19 september 2018
Rating
100%
Profile image
eva coolen
Ik heb net een refurbished MacBook besteld en betaald en hiervan geen enkele bevestiging in mijn email gekregen. (?)
16 september 2018
Rating
60%
Profile image
Eva
had een scherm nodig gisteren middag besteld en nu aangesloten en draaien weer . echt top geregeld heel erg veel dank hiervoor
30 augustus 2018
Rating
100%
Profile image
mark berghoef
Had een monitor nodig. Deze bij Refurbo besteld. Niet van nieuw te onderscheiden. Ziet er super uit. Netjes en keurig verzonden. Prima monitor, waar een klant blij van wordt. Het bedrijf stelt je goed op de hoogte over het beloop van verzending. Klasse !
22 augustus 2018
Rating
100%
Profile image
ALBERT BLOM
Afgegaan op andere revieuws een refurbished Dell gekocht. Uitermate netjes geinstaleerde laptop gekregen met hele goede batterij. Ondanks vakantietijd perfect afgeleverd. Duidelijk een prima bedrijf met aandacht!!
16 augustus 2018
Rating
100%
Profile image
Frans Witkamp
Ik ben heel erg positief over refurbo. Via via hier gekomen en super goeie Chromebook gekocht voor echt weinig geld!
11 juni 2018
Rating
80%
Profile image
Cathy v Dijk
Ik heb hier een goedkope chromebook gekocht. Scheelt echt heel veel en ik zag eigenlijk niet eens dat ie gebruikt was. Ik ben er blij mee :)
23 april 2018
Rating
80%
Profile image
Nikki vd Heijden
Dell laptop gekocht. Een hele mooie gekregen, zo goed als nieuw. Zeer goede en snelle laptop. Snel geleverd en goed verpakt. Ben er heel blij mee. Top. Bedankt.
12 april 2018
Rating
100%
Profile image
Rob Glasbergen
Goede kwaliteit producten. Lekker snel ook met SSD, werkt helemaal top.
12 februari 2018
Rating
80%
Profile image
v Geffen
Wat een top shop is dit! Heb zaterdag mij bestelling binnen gekregen en het is ver boven verwachting! Bednakt!
28 januari 2018
Rating
100%
Profile image
Vera Hoorn
Voor mijn avondstudie heb ik een labtop besteld. Het voldoet goed voor mijn studie en was op tijd geleverd.
22 januari 2018
Rating
80%
Profile image
Corrie v Genugten
Erg blij met mijn aankoop. Heb een HP laptop gekocht met SSD en hij is heel erg snel
14 januari 2018
Rating
80%
Profile image
Jordi Berends
helemaal toppie!
11 januari 2018
Rating
100%
Profile image
Hans
Mijn bestelling was heel snel geleverd en goed ingepakt. Ik vind het een goed bedrijf
29 december 2017
Rating
80%
Profile image
Mirthe
Heel fijn bedrijf!
18 december 2017
Rating
80%
Profile image
D.
Voor de kerst cadeautje besteld. Snel binnen en het ziet er top uit.
11 december 2017
Rating
100%
Profile image
Jort
Hier ook recent een laptop gekocht met laptoptas. Hier zijn de prijzen erg goed en de kwaliteit is ook echt heel erg goed. Ik zal hier in de toekomst zeker weer kopen en raad dit iedereen ook aan. Het zal zeker niet tegenvallen.
7 december 2017
Rating
100%
Profile image
Christiaan v Doesburg
Heb nu ongeveer 3 maanden geleden ene laptop gekocht met SSD en hij is nog steeds super snel
5 december 2017
Rating
80%
Profile image
Mike
Hele goede service, nogmaals dank voor de goede hulp!
2 december 2017
Rating
100%
Profile image
Veronica
Voor de zaak bestellen we altijd hier. Werkt altijd goed en scherpe prijzen
30 november 2017
Rating
80%
Profile image
Barten verhuur
iphone werkt perfect~!
30 november 2017
Rating
80%
Profile image
Robert vd A
Heb bij Refurbo een refurbished desktop besteld en het scheelt echt heel erg veel ten opzichte van andere webshops! Ik snap wel dat veel mensen hier voor kiezen
26 november 2017
Rating
100%
Profile image
Jeroen Vervoort
Echt een heel fijn bedrijf!
26 november 2017
Rating
80%
Profile image
Samantha
Voor mijn man wat besteld en het was keurig op tijd. Had ergens nog een vraagje over en binnen een uur was mijn vraag al beantwoord.
23 november 2017
Rating
80%
Profile image
Karin
I like this webshop because the prices are very low. I can reccomand this
21 november 2017
Rating
80%
Profile image
Salahou
Goede service
20 november 2017
Rating
60%
Profile image
Daphne M
Na eerder ergens anders iets tweedehands te hebben gekocht was ik een beetje wantrouwend. De recensies waren wel zo goed dat ik het toch heb geprobeerd en het is inderdaad echt heel erg goed. Hier durf ik het zeker aan!
20 november 2017
Rating
100%
Profile image
Lisa Steenhoven
Heel erg blij met mijn bestelling!! Ik had niet verwacht dat refurbised toch zo goed zou zijn
19 november 2017
Rating
100%
Profile image
Bibbi
Prima service en hele goede prijzen
16 november 2017
Rating
80%
Profile image
Wim v Spaandonk
alles naar verwachting geleverd
14 november 2017
Rating
80%
Profile image
van Hoof
zakelijk wat spullen gekocht. Lekker goedkoop en betrouwbare spullen
11 november 2017
Rating
80%
Profile image
Tjeerd
Chromebook gekocht en werkt heel goed. Wel jammer dat PostNL een dag later kwam dan verwacht.
9 november 2017
Rating
60%
Profile image
Harm D.
Hp desktops gekocht en het is een geweldig apparaat. Met een SSD echt super snel!
8 november 2017
Rating
100%
Profile image
v Gerven
Professioneel bedrijf met interessante producten
7 november 2017
Rating
80%
Profile image
Joop
heb niet veel verstand van die spullen maar ik heb voor weinig geld een prima dingetje gekocht. Lekker snel en gaat lekker lang mee op de accu
3 november 2017
Rating
80%
Profile image
GV
Echt een stuk goedkoper dan bij anderen. Ik ben een echte vergelijker en bij Refurbo krijg je wel echt verreweg de beste prijs icm de garanties etc.
30 oktober 2017
Rating
100%
Profile image
Thijs de Laat
Fijn bedrijf en goede service
30 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Bart
mijn bestelde ipad werkt super goed!!
28 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Jenny
Top service!
25 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
John Sleddens
Goede site met goede prijzen. Heb hier al vaker wat gekocht en het is eigenlijk altijd goed.
23 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Dennis
Erg scherpe prijzen en het spreekt me ook zeer aan dat ze zo bezig zijn met het milieu. Goede aanpak, ga zo door
22 oktober 2017
Rating
100%
Profile image
Ralph v Akkeren
Fijn bedrijf met een zeer goede service!
20 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Petra
Goede producten
17 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Marcus
Heel blij met mijn Chromebook!! Was echt heel goedkoop en voor mij de perfecte Chromebook! Ga t zeker verder vertellen!
16 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Sanne P.
Heel fijn bedrijf om iets te kopen. Ze zijn echt heel goedkoop en ik vind het zeer geode kwaliteit
14 oktober 2017
Rating
100%
Profile image
Kevin Braspenning
Alles netjes ingepakt en op tijd geleverd.
14 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Wesley
Echt goedkoop een ipad gekocht en het is onbeschadigd om te zien
10 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Avril T
Goed bedrijf
9 oktober 2017
Rating
60%
Profile image
J.
Een extra computer voor er bij gekocht. Was niet duur en werkt gewoon goed
8 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Frank H
Lijkt me een prima bedrijf om zaken mee te doen
7 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Gerald Buwalda
Voor mijn bedrijf een laptopje gekocht voor de facturen en prima dingetje
5 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Raymond
Voor school een kleine laptop gekocht. Hij doet het heel goed op de accu en is niet zo zwaar:)
2 oktober 2017
Rating
80%
Profile image
Elvira
Pakket kwam pas op woensdag aan ipv maandag... kan beter...
1 oktober 2017
Rating
20%
Profile image
W.
Keurig geleverd
30 september 2017
Rating
80%
Profile image
M.M.P. Kivits
Bij PostNL was mijn pakketje kwijtgeraakt en na 1 belletje was het al geregeld. Ik kreeg de volgende dag het pakketje alsnog binnen. Thanks voor de goede en snelle oplossing. Ik kom zeker terug!
29 september 2017
Rating
100%
Profile image
Thomas P.
Goede service!!
27 september 2017
Rating
80%
Profile image
Mickey
Ben zelf icter en de prijs kwaliteit verhouding is erg goed.
25 september 2017
Rating
80%
Profile image
Erik Graste
Computertje gekocht voor mijn broertje. Het werkt tot nu toe nog goed. Ik vind ook de prijzen laag
25 september 2017
Rating
80%
Profile image
Ali Sebbar
Vaste pc besteld voor 100 euro.. Had niet veel verwacht, maar toch is ie snel en hij werkt echt goed
24 september 2017
Rating
80%
Profile image
Koen
Ik denk dat veel bedrijven hier nog iets van kunnen leren. Ze doen echt wat ze beloven en dat is in de praktijk bij veel bedrijven heel anders.
23 september 2017
Rating
100%
Profile image
Peter Verhallen
Overzichtelijke website, goede prijzen en goede spullen!
20 september 2017
Rating
80%
Profile image
Gielbert
Top bedrijfje!
17 september 2017
Rating
100%
Profile image
Sebastiaan
snelle levering.. Om 18:00 besteld en al de volgende ochtend in huis
15 september 2017
Rating
80%
Profile image
Mariek Veldt
Nette website
14 september 2017
Rating
80%
Profile image
F
Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice
14 september 2017
Rating
100%
Profile image
van Schooten
Erg lage prijzen hier! Stuk beter dan waar ik de vorige keer wat had gekocht.
12 september 2017
Rating
80%
Profile image
Toine P.
Goede prijzen en goede service
12 september 2017
Rating
80%
Profile image
Beau v Rijswijk
2 laptops en een vaste pc gekocht voor ons nieuwe bedrijf. T scheelt toch in de kosten en werkt net zo goed. Kan dit zeker aanbevelen
9 september 2017
Rating
100%
Profile image
Francisco
Mijn iphone net binnen en hij is echt als NIEUW. WOW
8 september 2017
Rating
80%
Profile image
Janneke
Alles zag er top uit! Lekker snel laptoppie ook
7 september 2017
Rating
80%
Profile image
Ricardo
Pakketje snel geleverd
6 september 2017
Rating
80%
Profile image
Tom de Jong
Fijn bedrijf en ik had mijn pakketje snel in huis
2 september 2017
Rating
100%
Profile image
Samantha van Cleef
Goeie ervaringen met de klantenservice
1 september 2017
Rating
100%
Profile image
Joerie
Alles netjes op tijd geleverd.
31 augustus 2017
Rating
80%
Profile image
Sjoerd Goors
Waar is mijn bestelling?
31 augustus 2017
Rating
20%
Profile image
Mohammed RT
Al langere tijd erg tevreden over refurbo.. Denk ik al mijn 4e keer iets besteld en het is echt altijd goed. Keep up the good work!
29 augustus 2017
Rating
100%
Profile image
Caroline
Helemaal happy!!
27 augustus 2017
Rating
100%
Profile image
Froukje
Snel geleverd en keurig verpakt. Voldeed aan de verwachtingen.
27 augustus 2017
Rating
80%
Profile image
Hans
Netjes!
27 augustus 2017
Rating
80%
Profile image
AM
Mooie website met goede prijzen. Ik was alleen op zoek naar een heel specifiek model, jammer dat ze die niet konden leveren.
26 augustus 2017
Rating
60%
Profile image
Ronald v Lokven
Prima bedrijf
25 augustus 2017
Rating
80%
Profile image
Stefan
Voor de zaak aantal vaste systemen gekocht. Vlotte afhandeling en alles werkt tot zover prima.
24 augustus 2017
Rating
-20%
Profile image
Ad V.
Als cadeautje een refurbished laptop gekocht. Boven verwachting goed en een goede prijs ook.
23 augustus 2017
Rating
100%
Profile image
Fam Verhoef
Thanks for the great support, totally happy
20 augustus 2017
Rating
100%
Profile image
Connor
even goed gegoogled en voor refurbo gekozen. Echt lage prijzen en ik moet zeggen t ziet er wel heel netjes uit allemaal
18 augustus 2017
Rating
100%
Profile image
Bart Veenstra
Hp laptop werkt perfect
17 augustus 2017
Rating
100%
Profile image
Leon H
Heb voor mn vriendin hier een iphone gekocht. Netjes in de doos en echt zo goed als nieuw.
14 augustus 2017
Rating
80%
Profile image
Luuk V
Betrouwbare club die voor je klaar staan als er wat is. Liep tegen probleempje aan en was zo weer opgelost. Ik kom hier zeker weer terug
11 augustus 2017
Rating
100%
Profile image
Sander Visser
Zeer goede prijzen hier!! Vergelijk goed want het scheelt echt veel!
10 augustus 2017
Rating
100%
Profile image
Mark Clement
Voor de kids een ipad gekocht want hoeft niet perse een neiuwe te zijn. Hij werkt goed en de kids zijn lekker bezig.
10 augustus 2017
Rating
80%
Profile image
Juliette
Goed laptoppie gekocht hoor
4 augustus 2017
Rating
80%
Profile image
Piet
Goede producten en snelle levering
4 augustus 2017
Rating
100%
Profile image
Fons Verweij
Heb een laptop voor me opleiding gekocht. Het werkt goed
3 augustus 2017
Rating
60%
Profile image
Karim M.
Fijne webwinkel met goeie prijzen
31 juli 2017
Rating
80%
Profile image
John
De eerste keer dat ik een refurbished ipad kocht en ik vond het wel spannend. Maar ik ben erg blij! 5 sterren!
31 juli 2017
Rating
100%
Profile image
Karin voets
Niet zo blij... PostNL was een dag te laat met bezorgen.
30 juli 2017
Rating
40%
Profile image
Karel Voorstens
Heb zelf goede ervaringen met refurbo. Nette spullen voor een lage prijs
29 juli 2017
Rating
100%
Profile image
Jaap S.
Goede ervaringen, prima service
25 juli 2017
Rating
80%
Profile image
Peter
Heb goede ervaringen met de klantenservice. Voor die prijs had ik minder verwacht, dus een zeer positieve ervaring.
20 juli 2017
Rating
80%
Profile image
Viola Freriks
Mooie spullen
19 juli 2017
Rating
80%
Profile image
Tony
Goed bedrijf met goede service
19 juli 2017
Rating
100%
Profile image
Arnold
Prettig bedrijf om zaken mee te doen, zeer helder in de communicatie. Overigens een stuk goedkoper dan andere aanbieders als je een beetje rondkijkt en de kwaliteit vind ik echt heel goed.
17 juli 2017
Rating
100%
Profile image
Bart Hoeks
Heel blij met mijn laptop!
13 juli 2017
Rating
100%
Profile image
Annie
Heb voor mezelf een relatief eenvoudige desktop aangekocht. Dit was mijn eerste refurbished desktop en ik ben er zeker tevreden mee. Het is lekker vlot en doet wat ik er van verwacht had.
13 juli 2017
Rating
100%
Profile image
van Kasteren
Mijn pakketje was heel erg netjes verpakt en ik had het de volgende dag in huis.
13 juli 2017
Rating
80%
Profile image
Maaike
Heb 2 laptops besteld en ze zien er nog als nieuw uit! de kwaliteit is me echt 100% meegevallen. Je ziet bijna niet dat het ooit gebruikt is geweest.
13 juli 2017
Rating
100%
Profile image
Tom van Gulik
Heb een laptop voor school besteld en het werkt goed
13 juli 2017
Rating
80%
Profile image
Ali
Wat een topshop is dit!
20 juli 2012
Rating
100%
Profile image
Tom