• Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending NL + BE
  • Niet goed, geld terug (14 dagen)
  • Beste kwaliteit refurbished
  • Meer dan 20.000 artikelen op voorraad
 

Garantie

Bij de beste kwaliteit producten hoort ook de beste kwaliteit service en garantie. 
Wij vinden het belangrijk dat je blij bent met je product en als er toch iets niet goed is zorgen wij dat het goed en snel is opgelost..

Storing of een defect.
Stel je voor je wilt je product gaan gebruiken en er werkt iets niet of niet goed. Je wilt er liever niet over nadenken, maar als het toch gebeurd staan wij voor je klaar. Als je met ons contact opneemt gaan wij zorgen dat je snel weer verder kunt en we lossen het gewoon netjes voor je op, daar doen we niet moeilijk over.

Garantieduur:
Je krijgt bij ons minimaal 12 maanden garantie op refurbished producten.
Als je wilt kun je voor nog meer zekerheid gaan en kun je bij je bestelling met 1 druk op de knop je garantie uitbreiden naar 2 of zelfs 3 jaar, wat je zelf maar wilt.

Schade:
Natuurlijk is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat wanneer je product bijvoorbeeld is gevallen, door de kat aangevallen of tijdens het kijken van een filmpje in de wc is gevallen we een schadegeval helaas niet onder de garantie in behandeling kunnen nemen. Natuurlijk staan we altijd klaar voor alle technische defecten waar je zelf niets aan kunt doen.

Onze engineers:
Die gaan snel voor je aan het werk om te kijken wat er precies aan de hand is zodat we het snel, maar vooral goed en duurzaam op kunnen lossen.
We doen er liever een dagje langer over, maar dat we wel zekerheid hebben dat we het ook echt goed hebben opgelost en je weer verder kunt zonder zorgen. Onze engineers zijn zeer ervaren en zorgen dat alles goed wordt opgelost.