ClickCease

Upgrade:

Wat is er nog beter dan een refurbished computer of laptop ? Een refurbished computer of laptops die je naar je eigen wensen kan samenstellen!

Stel; je hebt je ideale laptop gevonden. Hij ziet er top uit, heeft een goede processor, maar dit model heeft nét te weinig werkgeheugen. Of hij is helemaal perfect, maar dit model heeft nét geen SSD. Dat is geen enkel probleem want bij ieder product kun je heel makkelijk zien wat de upgrade mogelijkheden zijn.

Het is heel simpel;

Je hebt je ideale laptop gevonden. Naast de afbeelding van de laptops kan je vinden welke opties er beschikbaar zijn voor deze specifieke laptop. Voeg de upgrade toe met 1 klik en wij doen de rest voor je. De geselecteerde upgrade wordt met zorg geïnstalleerd en de laptop wordt startklaar geleverd.

Mogelijkheden

Je hebt onder andere keuze uit:

 • Toetsenbord:

  Standaard is een laptop uitgerust met een toetsenbord zoals je dat gewent bent (QWERTY US International toetsenbord). Dit is de standaard in Nederland. Belgische klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen voor een AZERTY toetsenbord. Hier betaal je niets extra voor.

 • SSD:

  Sommige laptops hebben een HDD (harde schijf) en geen SSD. Veel mensen kiezen voor een SSD omdat de laptop hierdoor veel sneller opstart en ook veel sneller aanvoelt. Een upgrade die we zeker aanraden als de laptop die nog niet heeft.

  Heeft de laptop al een SSD, maar wil je een grotere SSD? Dat is ook mogelijk. Belangrijk om te weten is dat de bestaande SSD wordt vervangen door de andere SSD.

 • Werkgeheugen:

  Wil je nog wat extra snelheid? Kies dan voor een uitbreiding van het werkgeheugen. Zeker als je vaak meerdere applicaties tegelijk gebruikt is extra werkgeheugen. Hierdoor laadt de laptop een stuk sneller en voelt deze ook een stuk sneller aan.

 • HDD:

  Vind je juist opslagruimte belangrijk? Kies dan voor een HDD upgrade van bijvoorbeeld 1TB (1000GB). Ook is hierbij belangrijk om te weten dat een bestaande HDD óf SSD wordt vervangen door de nieuwe HDD.

 • Garantie:

  Standaard leveren wij producten met 12 maanden garantie. We kunnen ons voorstellen dat je nog meer zekerheid een prettig gevoel vind. Voor een kleine en eenmalige meerprijs kan je de garantietermijn uitbreiden naar in totaal 2 of 3 jaar.